Home / Villkår for bruk

FIRMAINFORMASJON

Tennisshopen Scandinavia AB

Mölndalsvägen

412 63 Göteborg

E-mail: [email protected]

Org.nr: 556698-4893

Godkjenning

Ved å akseptere disse vilkårene inngås en avtale mellom Tennisshopen Scandinavia AB og deg som kunde. For hver bestilling Tennisshopen Scandinavia AB mottar sendes en automatisert ordrebekreftelse til kunden via e-post.

ÅLDERSGRÄNS

Vi i Tennisshopen Scandinavia AB har valgt å ikke ta imot bestillinger fra personer under 18 år.

MOMS

Alla priser är inklusive 25% moms

SHIPPING

Alle bestillinger betales med et fraktgebyr på 69NOK.

KUNDETILFREDSHET, GARANTIER OG KLAGER

Alle våre produkter kommer fra svenske generalagenter eller internasjonale, offisielle leverandører av merkene vi tilbyr. Normal slitasje, som for eksempel misfarging på en racket, dekkes ikke av garantien. Siden vi er autoriserte forhandlere av alle produktene vi tilbyr, er fulle garantier inkludert. Blir en klage godkjent er Nordic Padel ansvarlig for fraktkostnadene, dersom reklamasjonen ikke blir godkjent er kunden ansvarlig for fraktkostnadene. Har du spørsmål angående garantier og reklamasjoner, er du velkommen til å kontakte oss på [email protected]. Videre anvender Tennisshopen Scandinavia AB den svenske forbrukerkjøpsloven (www.konsumentverket.se).

ANGRERETT / ÅPENT KJØP

Du har rett til å kansellere kjøpet uten å oppgi noen spesiell grunn innen 30 dager etter mottak av varen.

For å benytte deg av angreretten, legg følgeseddelen sammen med produktet du ønsker å returnere og pakk det i fraktsikker emballasje. Deretter klistrer du på den medfølgende returetiketten og leverer pakken til agenten, når vi har mottatt returen refunderer vi deg. Merk at Nordic Padel ikke er ansvarlig for returkostnaden og vil trekke 99NOK fra summen ved refusjon.

Tilbakebetalingen vil skje uten unødig opphold og i alle fall senest 14 dager fra den dagen vi får beskjed om din beslutning om å trekke deg fra kontrakten/kjøpet og at vi har mottatt produktene. Vi vil bruke samme betalingsmiddel for refusjonen som du selv brukte for den første transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss. I alle fall vil ikke refusjonen koste deg noe.

For gjenkjøp, retur eller bytte kontakt oss på e-post. Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere varer i emballasje som har større volum enn emballasjen du mottok varene i.

Nordic Padel er ikke ansvarlig for fraktkostnader for returer.

UNDERSØKINGSPLIKT

Du som forbruker har en forpliktelse til å undersøke produktet etter levering og umiddelbart rapportere eventuelle unøyaktigheter eller skader til Nordic Padel. Du som forbruker har selvfølgelig også alltid rett til å undersøke produktet for å se hva dets egenskaper, utseende og funksjon er. Det kan handle om å kjenne på racketen eller ta frem sko for å prøve dem. Men du kan ikke teste sko eller racketer i treningen din. Skulle du gjøre det eller på annen måte bruke en vare på en måte som ikke er nødvendig, har vi krav på en rimelig verdireduksjon i henhold til fjernavtaleloven. Avhengig av varen du kjøpte og hvor brukt den er, kan verdireduksjonen være betydelig.

SKADER VED LEVERING / UAVHENTET PAKKER

Oppdager du en eller flere skader på en pakke, må du melde dette til postkvitteringen eller ansvarlig transportør og sende inn en skademelding senest innen 7 dager. Hent aldri skadede pakker! Skulle du ikke oppdage skaden før du har åpnet pakken (og skaden kan tilskrives post- eller transportselskapets håndtering), må du kontakte ansvarlig og sende inn en skademelding. Hvis en tvist med transportøren ikke kan løses, vennligst kontakt oss.

Hvis du ikke har hentet pakken din og den blir returnert til oss, vil du bli belastet med et administrasjonsgebyr på 399NOK.

BETALING OG REFUSJON

I samarbeid med Walley tilbyr vi betaling med Walley Checkout. Walley Checkout samler alle viktige betalingsmåter i én og samme løsning – velg mellom Swish, direkte bank- og kortbetaling, faktura eller delbetaling (betalingsmulighetene kan variere over tid). Du bestemmer hvilken betalingsmetode du vil bruke i kassen, før du bekrefter kjøpet.

Faktura eller delbetaling betyr at du mottar varene før du betaler. Du kan da velge å enten betale hele beløpet på en gang eller dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoene kan variere og vises på fakturaen eller avdragsmeldingen som er sendt til deg. Leveringsmetoder og eventuelle tilleggsgebyrer vises i kassen før du bekrefter kjøpet. Det foretas en kredittsjekk som i noen tilfeller innebærer at det tas en kredittrapport. Ved forsinket eller ikke-eksisterende betaling påløper forsinkelsesgebyr og forsinkelsesrenter. Fullstendige vilkår og betingelser for Walley finner du her: Villkor och SECCI.

my.walley.se kan du se og betale alle fakturaene dine fra Walley.

PERSONVERN, PERSONOPPLYSNINGER OG ADRESSEINFORMASJON

Når du aksepterer Tennisshopen Scandinavia AB sine vilkår og betingelser, godtar du at din kjøpsinformasjon og kontaktinformasjon kan brukes av Tennisshopen Scandinavia AB. Adressen din er nødvendig for at vi skal kunne kontakte deg og levere varene dine. Du som kunde plikter å sørge for at oppgitt leveringsadresse er korrekt. Dataene dine lagres og brukes også til informasjons- og markedsføringsformål, for eksempel via utsendelse av nyhetsbrev. Vi videreselger ikke data. Dine personopplysninger lagres i henhold til den fristen som loven krever, alternativt så lenge det er nødvendig for å opprettholde og garantere tjenesten vår til deg som kunde, hvoretter den slettes. Hvis du protesterer mot behandling av dine personopplysninger for markedsføringsformål, eller ønsker å endre noe, har du mulighet til å varsle oss skriftlig når som helst. Vi behandler dine personopplysninger med største forsiktighet.

For å kunne gjennomføre kjøp og leveranser av bestilte varer er det nødvendig at dine personopplysninger deles med eksterne samarbeidspartnere. Disse partnerne er for eksempel selskaper som håndterer betalinger, som banken din eller Walley.

FALSKE ORDRE OG SVINDEL

Før du legger inn din bestilling, anbefaler Tennisshopen Scandinavia AB at du sjekker at all informasjon du oppgir er korrekt. Hvis du oppdager en feil, vennligst kontakt [email protected] så snart som mulig. I tilfelle av mulig svindel er Walley ansvarlig for din assistanse.

COOKIES

Nordicpadel.se bruker informasjonskapsler for blant annet navigasjon og handlekurven. I følge Tennisshopen Scandinavia ABs retningslinjer for informasjonskapsler samles det ikke inn personlig informasjon via informasjonskapsler, og informasjon om den besøkende spores ikke ved hjelp av informasjonskapsler. En informasjonskapsel kan ikke starte et program. Statistikken kan kun leses som tall og er ikke knyttet til en enkeltperson. Dersom du som besøkende ikke aksepterer at nordicpadel.se bruker informasjonskapsler, kan du slå av funksjonen via nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Det vil da ikke bli lagret informasjonskapsler, men du vil heller ikke kunne bruke noen av nettsidens funksjoner.

Handlevogn0
Kurven er tom